Etusivu - ohjeet - palaute - foorumi - äänet

Pelin yleiskuvaus

Glory of Fellowland (GoF) on selaimella pelattava strategiapeli. Jokainen heimo on pelaajan ohjaama, pelissä ei ole tietokonevastuksia. Pelin tarkoituksena on rakentaa pienestä kylästä mahtava valtakunta joko yksin tai liittolaisten kanssa. Peli etenee jatkuvasti, joten joka kerta, kun suljet selaimen, elämä GoF:ssa jatkuu. Kyliesi resurssit kehittyvät, tieteiden tutkinta jatkuu, rakennuket ja yksiköt valmistuvat.

Pelin alussa pelaajalla on aktiivisena rauha jonka ajan hän voi rauhassa tutustua peliin ilman, että kukaan voi hyökätä hänen kimppuun. Sen lisäksi viikon mittainen taika, joka lisää tuotantoa huimasti, siivittää pelaajan vauhtiin.

Ensin perustetaan kylä, jota kehitetään ja kasvatetaan rakentamalla erilaisia rakennuksia ja hiukan myöhemmin myös koulutetaan yksikköjä ja loihditaan taikoja.

Tieteiden opiskelu alkaa myös heti: eri tieteiden avulla peli laajenee ja monipuolistuu. Voit rakentaa uusia rakennuksia, kouluttaa parempia yksiköitä ja saada uusia ominaisuuksia: lähettää postia muille pelaajille, solmia rauhansopimuksia, käydä kauppaa... hiukan myöhemmässä vaiheessa voit sopia diplomaattisia liittoja, orjuuttaa valloitettuja kyliä, vakoilla toisten kyliä, nimittää toisia pelaajia johtamaan osaa valtakunnastasi...

Voit valita pelityylisi itse: jos haluat käyttää päivittäin vain vähän aikaa pelaamiseen ja tehdä kaikki toimenpiteet kerralla, kannattaa panostaa rakennusten Varasto ja Kaupungintalo rakentamiseen, jotta varastosi ei täyty ihan heti ja jotta voit laittaa jonoon eri rakennuksia ja yksiköitä. Myös Assistentti antaa mahdollisuuden jonon käyttöön. Rauha antaa myös mahdollisuuden jättää kansasi hetkeksi nauttimaan elämästään ilman, että täytyy pelätä hyökkäyksiä. Näiden ominaisuuksien turvin voit pelata silloin, kun sinulle sopii.

Peli on suunniteltu pelattavaksi näytöllä jonka resoluutio on vähintään 1024 pikseliä leveä, mieluiten 1200. Pelaamiseen suositellaan Firefox 3-selainta, Internet Explorer 7 käy myös mutta ei ole yhtä nopea. Vanhemmilla selaimilla jotkin toiminnot saattavat toimia huonosti tai epäselvästi.