Etusivu - ohjeet - palaute - foorumi - äänet

Säännöt

Monista selainpeleistä tuttuja ns. tunnuksen jakaminen, bashing jne. kaltaisia suoranaisia kieltoja ei GoF:ssa ole. Multi-Accounting (henkilöllä useampi kuin yksi tunnus)-tyyppinen toiminta ei ole suoraan kiellettyä. Mutta koska tämäntyyppinen toiminta vääristää pelin voimasuhteita, epäily tämäntyyppisestä käytöksestä johtaa joidenkin toimintojen eväämiseen, tällöin näytetään kulkutautiin viittaava virhe-ilmoitus. Tunnistus ei ole aukoton. Tämän lisäksi järjestelmä saattaa evätä rekisteröitymisen jos se päättelee kyseessä olevan suurella todennäköisyydellä multiaccounting-tapaus.

Samalla koneella pelaamisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Pelin luonteessa on pyritty ottamaan huomioon tälläiset epäkohdat niin että esimerkiksi Multi-Accounts-tyyppiselle pelaamiselle ei olisi. Samoin, tunnuksen jakamisen tarvetta on pyritty vähentämään rauha, lomatauko, rakennusjonot ja resurssien varastoiminen -ominaisuuksilla sekä mahdollisuudella nimittää valtakunnan hallintoon toisia pelaajia.

Sen sijaan erilaisten skriptien, bottien, makrojen jne. hyväksikäyttö on kiellettyä. Myös pelissä mahdollisesti esiintyvien virheiden hyväksikäyttö on kielletty.

GoF:n ylläpito suosittelee pelaamaan useammassa pelimaailmassa jos yksi käyttäjätunnus ei riitä.

Muilta osin pelissä noudatetaan Suomen lakeja: on sallittua uhata toisen pelaajan heimoa sodalla jos heimo ei suorita lunnaita, mutta kiristäminen pelin ulkopuolisilla asioilla ei ole sallittua.